side

Προστασία προσωπικών δεδομένων και cookie

Ημερομηνία ισχύος: Νοέμβριος 2023

Εισαγωγή και πολιτική απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου διέπει τον τρόπο με τον οποίο η Headley Media Technology Division Ltd (αριθμός εταιρείας 012774219) συλλέγει, χρησιμοποιεί, διατηρεί και αποκαλύπτει πληροφορίες που συλλέγονται από χρήστες (ο καθένας, ένας "Χρήστης") του ιστότοπου www.itcorporate.gr ("Ιστότοπος"). Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για τον Ιστότοπο και όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Headley Media Technology Division Ltd.

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε σχετικά με αυτά τα δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση προσωπικών πληροφοριών σύμφωνα με αυτήν την πολιτική. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια έννοια με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, που είναι προσβάσιμοι από τον www.itcorporate.gr.

Αυτό το έγγραφο περιλαμβάνει:

  1. Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας
  2. Η νομική βάση που έχουμε για την επεξεργασία των δεδομένων σας
  3. Πώς και πότε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλους
  4. Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε και πώς τα συλλέγουμε
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας
  6. Τα δικαιώματά σας και οι προτιμήσεις σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας

Η Headley Media Technology Division Ltd δεσμεύεται να προστατεύει και να διασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Η Headley Media Technology Division Ltd θα επεξεργάζεται πάντα τα προσωπικά σας δεδομένα με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχουν παραχωρήσει οι αναγνώστες μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας και να παρέχουμε το πιο κατάλληλο μάρκετινγκ, πληροφορίες και υπηρεσία για τους χρήστες. Θα επεξεργαστούμε αυτά τα δεδομένα βάσει του νόμιμου συμφέροντος σύμφωνα με το GDPR. Οι αναγνώστες μπορούν να απεγγραφούν από μελλοντικές επικοινωνίες μέσω της απεγγραφής από τις προωθητικές ενέργειες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dataprotection@headleymedia.com

Η Headley Media Technology Division δεσμεύεται να προστατεύει και να διασφαλίζει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του Νόμου για την Προστασία των Καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA) όπου ισχύει και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR). Η Headley Media Technology Division Ltd συμμορφώνεται με τα δικαιώματα των καταναλωτών του CCPA:

  1. δικαίωμα ενημέρωσης
  2. δικαίωμα πρόσβασης
  3. δικαίωμα αποχής (ή δικαίωμα συναίνεσης)
  4. δικαίωμα αίτησης διαγραφής
  5. δικαίωμα ίσων υπηρεσιών και τιμών

Το Τμήμα Τεχνολογίας Μέσων Ενημέρωσης της Headley τηρεί τις ακόλουθες αρχές του POPIA:

  • λογοδοσία
  • διαφάνεια
  • ασφάλεια
  • ελαχιστοποίηση δεδομένων
  • περιορισμός σκοπού
  • δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων

Σύμφωνα με τους τελευταίους νόμους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών στις ΗΠΑ, συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις 13 πολιτείες που έχουν εγκρίνει νόμους προστασίας δεδομένων:

  • Καλιφόρνια (CCPA)
  • Βιρτζίνια (VCDPA)
  • Κολοράντο (CPA)
  • Κονέκτικατ (CTDPA)
  • Γιούτα (UCPA)
  • Αϊόβα (ICDPA)
  • Ιντιάνα (Indiana Consumer Data Protection Act)
  • Τενεσί (Tennessee Information Protection Act)
  • Τέξας (TDPSA)
  • Φλόριντα (Florida Privacy Protection Act)
  • Μοντάνα (Montana Consumer Data Privacy Act)
  • Όρεγκον (OCPA)
  • Ντέλαγουερ (Delaware Personal Data Privacy Act)

Ενώ κάθε κράτος προσεγγίζει τη ρύθμιση της προστασίας δεδομένων με διαφορετικούς τρόπους, οι υποχρεώσεις που επιβάλλονται και τα δικαιώματα που δημιουργούνται βάσει των νόμων προστασίας των καταναλωτών των ΗΠΑ είναι παρόμοια σε πολλές πτυχές και η Headley Media διατηρεί τη δυνατότητα προσαρμογής σε νέες εξελίξεις βάσει αυτών (και άλλων) κρατικών νόμων προστασίας δεδομένων, ενώ εφαρμόζει τις απαιτήσεις που ορίζονται.

Η νομική βάση που έχουμε για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η συγκατάθεσή σας. Υπό ορισμένες περιστάσεις, ενδέχεται να επεξεργαστούμε εναλλακτικά τα προσωπικά σας δεδομένα εάν η Headley Media Technology Division Ltd έχει ένα νόμιμο συμφέρον για τούτο.

Η Headley Media Technology Division Ltd ακολουθεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται πάντα στο ελάχιστο (άρθρο 5). Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε περιορίζονται σε πληροφορίες επαγγελματικών καρτών εργαζομένων εταιρειών που συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση τεχνολογιών και τη λήψη αποφάσεων. Έχει ολοκληρωθεί μια εκτενής αξιολόγηση, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε δεν επηρεάζουν δυσανάλογα τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των αναγνωστών μας. Ασκούμε διαφάνεια ενημερώνοντας σαφώς όλους τους αναγνώστες ότι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά τους δεδομένα και για ποιους σκοπούς (άρθρα 13 και 14). Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να διατηρούμε τα δεδομένα όλων των αναγνωστών ενημερωμένα πάντα (άρθρο 5).

Η υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε αυστηρά να ελέγξετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. Έχουμε προσπαθήσει να παρέχουμε τους συνδέσμους προς τις πολιτικές απορρήτου τρίτων σε όλο τον ιστότοπό μας όπου είναι δυνατόν. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων ιστότοπων τρίτων και η χρήση τέτοιων ιστότοπων γίνεται με δική σας ευθύνη.

Πώς και πότε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με άλλου

Η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχει περιεχόμενο και υπηρεσίες από τους ιστότοπούς μας και τρίτους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένου του χορηγούμενου περιεχομένου.

Χορηγούμενο Περιεχόμενο και Τρίτοι

Η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd συνεργάζεται με τρίτους χορηγούς για να διαθέσει μια μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου στους αναγνώστες μας, όπως λευκές βίβλους, βίντεο, μελέτες περιπτώσεων και Webinars. Ως αντάλλαγμα για την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μας και για να κατεβάσετε περιεχόμενο, μπορεί να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα ως μέρος της εγγραφής και/ή να ενημερώσετε τα υπάρχοντα στοιχεία σας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd ακολουθεί την αρχή της ελαχιστοποίησης των δεδομένων, διασφαλίζοντας ότι τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται στο ελάχιστο πάντα (Άρθρο 5). Τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε περιορίζονται σε Πληροφορίες Επαγγελματικής Κάρτας εταιρικών υπαλλήλων που συνδέονται άμεσα με την υλοποίηση τεχνολογιών και τη λήψη αποφάσεων.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε την προσφορά που ζητήσατε ή για να ακολουθήσετε μια προηγουμένως κατεβασμένη πηγή με επιπλέον περιεχόμενο και/ή άλλους σχετικούς πόρους από αυτούς στους οποίους έχετε επιλέξει να ζητήσετε. Επιπλέον, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να μοιραστούν με τον χορηγό και/ή τους χορηγούς του περιεχομένου για να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με την προσφορά, καθώς και επιπλέον προϊόντα, περιεχόμενο ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μόλις τα προσωπικά σας δεδομένα μοιραστούν με τον τρίτο/τον χορηγό, η πολιτική απορρήτου τους, συμπεριλαμβανομένου του πώς να διαγραφείτε στο μέλλον, θα ισχύει για τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχουμε προσπαθήσει να παρέχουμε τους συνδέσμους στις πολιτικές απορρήτου τρίτων σε όλο τον ιστότοπό μας όπου είναι δυνατόν. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις πρακτικές απορρήτου τέτοιων τρίτων ή χορηγών.

Επιπλέον, θα ζητήσουμε επίσης τη συγκατάθεσή σας για να περάσουν τα στοιχεία σας στον τρίτο χορηγό και/ή τους χορηγούς στο σημείο της λήψης, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε να μην μοιραστούν τα στοιχεία σας και να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

Τύποι δεδομένων που συλλέγουμε και πώς τα συλλέγουμε

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας ταυτοποιήσουμε ("Προσωπικά Δεδομένα"). Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Διεύθυνση email
  • Όνομα και επώνυμο
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Διεύθυνση, Πολιτεία, Επαρχία, Τ.Κ./Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη
  • Cookies

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, μάρκετινγκ ή προωθητικά υλικά και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε να μη λαμβάνετε καμία ή όλες αυτές τις επικοινωνίες από εμάς ακολουθώντας τον σύνδεσμο διαγραφής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας στο dataprotection@headleymedia.com.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας και τις πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της χρήσης των ιστοτόπων μας με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω και όπως περιγράφεται τη στιγμή της συλλογής. Η Headley Media Technology Division Ltd χρησιμοποιεί τα συλλεγμένα δεδομένα για διάφορους σκοπούς:

  • Να παρέχουμε και να συντηρούμε την Υπηρεσία μας
  • Να σας ειδοποιούμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Να σας επιτρέπουμε να συμμετέχετε στα διαδραστικά χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας μας όταν επιλέγετε να το κάνετε
  • Να παρέχουμε υποστήριξη πελατών
  • Να συλλέγουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες ώστε να μπορούμε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Να παρακολουθούμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας
  • Να ανιχνεύουμε, να προλαμβάνουμε και να αντιμετωπίζουμε τεχνικά ζητήματα

Ενημερωτικά Δελτία

Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που έχετε μοιραστεί για να σας στείλουμε τα καθημερινά ενημερωτικά δελτία στα οποία έχετε εγγραφεί. Δεν θα αξιοποιήσουμε τα δεδομένα σας ή θα τα προσθέσουμε σε κάποιες λίστες μάρκετινγκ, εκτός εάν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για αυτό. Θα παρέχουμε έναν τρόπο για να διαγραφείτε από κάθε ενημερωτικό δελτίο που σας στέλνουμε.

Προστασία Παιδιών

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 18 ετών ("Παιδιά").

Δεν συλλέγουμε σκόπιμα προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από κανέναν κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα Παιδιά σας μας έχουν παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν γίνουμε ενήμεροι ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε βήματα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας.

Αγορές Δεδομένων από Τρίτους

Η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd αγοράζει περιστασιακά λίστες μάρκετινγκ από προμηθευτές δεδομένων τρίτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Όνομα
  • Επώνυμο
  • Επαγγελματική διεύθυνση email
  • Επαγγελματική ταχυδρομική διεύθυνση
  • Επαγγελματική θέση / Λειτουργία

Εάν γίνει αγορά δεδομένων, μπορεί να αρχίσετε να λαμβάνετε email και τηλεφωνικές επικοινωνίες από την Headley Media Technology Division Ltd σχετικά με τον επαγγελματικό σας τομέα / επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα χωρίς να μας έχετε παράσχει τα στοιχεία σας. Εάν κάποια στιγμή δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε αυτές τις ενημερώσεις / επικοινωνίες μπορείτε να διαγραφείτε / να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή ή να στείλετε email στο dataprotection@headleymedia.com. Επίσης, διατηρούμε σαφείς εγγραφές όλων αυτών των προμηθευτών δεδομένων.

Μεταφορά Δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορεί να μεταφερθούν και να διατηρηθούν σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας, της χώρας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας σας όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων μπορεί να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Εάν βρίσκεστε εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και επιλέξετε να παρέχετε πληροφορίες σε εμάς, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μεταφέρουμε τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιων πληροφοριών αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για αυτή τη μεταφορά.

Η Headley Media Technology Division Ltd θα λάβει όλα τα εύλογα απαραίτητα βήματα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας θα αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με αυτή την Πολιτική Απορρήτου και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας σε οργανισμό ή χώρα εκτός και αν υπάρχουν επαρκείς ελέγχοι στη θέση τους, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη Δεδομένων

Εάν η Headley Media Technology Division Ltd εμπλακεί σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να μεταφερθούν. Θα παρέχουμε ειδοποίηση πριν τα Προσωπικά Δεδομένα σας μεταφερθούν και υπαχθούν σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Νομικές Απαιτήσεις

Η Headley Media Technology Division Ltd μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με την καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για να:

  • Για την τήρηση νομικής υποχρέωσης
  • Για την προστασία και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας της Headley Media Technology Division Ltd
  • Για την πρόληψη ή την έρευνα πιθανής παρανομίας σε σχέση με την Υπηρεσία
  • Για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Για την προστασία από νομική ευθύνη
  • Ασφάλεια Δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά θυμηθείτε ότι κανένας τρόπος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για να προστατεύσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Ασφάλεια Δεδομένων

Έχουμε πολύ αυστηρές πρακτικές προστασίας δεδομένων σε ισχύ γύρω από τα δεδομένα που λειτουργούνται και διαχειρίζονται εντός της επιχείρησης. Επιπλέον, η Ασφάλεια Πληροφορικής ήταν πάντα ένας βασικός τομέας όπου έχουμε επιδιώξει να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα και τα συστήματα είναι ασφαλή. Έχουμε τείχη προστασίας, λογισμικό αντιικής, κρυπτογράφηση και έναν κανόνα χωρίς υπολογιστικά φύλλα ήδη σε ισχύ στους επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η Headley Media Technology Division Ltd υλοποιεί μια πολιτική κρυπτογράφησης που είναι ουσιώδης για τη μείωση των κινδύνων για τα δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων. Χρησιμοποιούμε Ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση και ελαχιστοποίηση, τεχνικές που αναγνωρίζονται όλες στην προστασία δεδομένων με σχεδιασμό.

Διατήρηση Δεδομένων

Η Headley Media Technology Division Ltd θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρόνο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο μέτρο που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, αν απαιτείται να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η Headley Media Technology Division Ltd θα διατηρήσει επίσης τα Δεδομένα Χρήσης για εσωτερικούς σκοπούς ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης συνήθως διατηρούνται για μικρότερη περίοδο χρόνου, εκτός εάν αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Τα δικαιώματά σας και οι προτιμήσεις σας βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής (EEA), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd στοχεύει στη λήψη λογικών βημάτων για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα Προσωπικά Δεδομένα που κατέχουμε για εσάς και αν θέλετε να αφαιρεθούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπό ορισμένες συνθήκες, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας απευθείας μέσα από την ενότητα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις ενέργειες μόνοι σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να διορθωθούν οι πληροφορίες σας εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα αντίρρησης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας από εμάς.
  • Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.
  • Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρέχεται αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για εσάς σε δομημένη, μηχανικά αναγνώσιμη και κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Το δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή όπου η Headley Media Technology Division Ltd βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών.
  • Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορεί να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο σε Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή (ΕΟΠ).

Παρακολούθηση και Δεδομένα Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην υπηρεσία μας και να κρατάμε ορισμένες πληροφορίες.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν έναν ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στον περιηγητή σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι φάροι, ετικέτες και σενάρια για να συλλέγουν και να παρακολουθούν πληροφορίες και να βελτιώνουν και να αναλύουν την υπηρεσία μας.

Μπορείτε να δώσετε οδηγίες στον περιηγητή σας να αρνείται όλα τα cookies ή να υποδεικνύει πότε στέλνεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδεχτείτε τα cookies, μπορεί να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Συνεδριακά Cookies. Χρησιμοποιούμε Συνεδριακά Cookies για τη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
  • Preference Cookies. Χρησιμοποιούμε Preference Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και διάφορες ρυθμίσεις.
  • Security Cookies. Χρησιμοποιούμε Security Cookies για λόγους ασφαλείας.

Ανάλυση Ιστοσελίδας

Μπορεί να χρησιμοποιούμε Παρόχους Υπηρεσιών τρίτων για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google και παρακολουθεί και αναφέρει την κίνηση ιστοσελίδων. Η Google χρησιμοποιεί τα συλλεγόμενα δεδομένα για να παρακολουθεί και να παρακολουθεί τη χρήση της Υπηρεσίας μας. Αυτά τα δεδομένα μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συλλεγόμενα δεδομένα για να προσαρμόσει και να προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικτύου διαφήμισής της.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην συμμετέχετε στην καταγραφή της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία που είναι διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο περιήγησης Google Analytics opt-out. Το πρόσθετο αποτρέπει το JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) από το να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Google Privacy and Terms: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Συμπεριφορικό Remarketing

Η εταιρεία Headley Media Technology Division Ltd χρησιμοποιεί υπηρεσίες remarketing για να διαφημίζει σε ιστοσελίδες τρίτων μετά την επίσκεψή σας στην Υπηρεσία μας. Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων χρησιμοποιούμε cookies για να ενημερώνουμε, να βελτιστοποιούμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις σας στην Υπηρεσία μας.

Google AdWords

Η υπηρεσία remarketing Google AdWords παρέχεται από την Google Inc.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην συμμετέχετε στο Google Analytics για Display Advertising και να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις του Google Display Network επισκεπτόμενοι τη σελίδα ρυθμίσεων διαφημίσεων της Google: http://www.google.com/settings/ads

Η Google συνιστά επίσης την εγκατάσταση του πρόσθετου περιήγησης Google Analytics Opt-out - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - για τον περιηγητή σας. Το πρόσθετο περιήγησης Google Analytics Opt-out παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποτρέπουν τα δεδομένα τους από το να συλλέγονται και να χρησιμοποιούνται από το Google Analytics.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Google Privacy and Terms: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Facebook

Η υπηρεσία επαναπροώθησης διαφημίσεων του Facebook παρέχεται από την Facebook Inc.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις διαφημίσεις βασισμένες σε ενδιαφέροντα από το Facebook επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Για να διαγραφείτε από τις διαφημίσεις βασισμένες σε ενδιαφέροντα του Facebook ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες από το Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Το Facebook συμμορφώνεται με τις Αρχές Αυτορρύθμισης για την Συμπεριφορική Διαφήμιση στο Διαδίκτυο που έχουν καθιερωθεί από την Digital Advertising Alliance. Μπορείτε επίσης να διαγραφείτε από το Facebook και άλλες συμμετέχουσες εταιρείες μέσω της Digital Advertising Alliance στις ΗΠΑ http://www.aboutads.info/choices/, της Digital Advertising Alliance of Canada στον Καναδά http://youradchoices.ca/ ή της European Interactive Digital Advertising Alliance στην Ευρώπη http://www.youronlinechoices.eu/, ή να διαγραφείτε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της συσκευής σας κινητού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφτείτε την Πολιτική Δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

AdRoll

Η υπηρεσία remarketing της AdRoll παρέχεται από την Semantic Sugar, Inc.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το remarketing της AdRoll επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα προτιμήσεων διαφήμισης της AdRoll: http://info.evidon.com/pub_info/573?v=1&nt=1&nw=false

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της AdRoll, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου της AdRoll: http://www.adroll.com/about/privacy

AppNexus

Η υπηρεσία επαναπροβολής διαφημίσεων της AppNexus παρέχεται από την AppNexus Inc.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επαναπροβολή διαφημίσεων της AppNexus επισκεπτόμενοι τη σελίδα ιδιωτικότητας και την πλατφόρμα ιστοσελίδας AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy#choices

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές ιδιωτικότητας της AppNexus, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα ιστοσελίδας Πολιτικής Ιδιωτικότητας Πλατφόρμας AppNexus: http://www.appnexus.com/platform-policy/

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώσουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρού εις καιρόν. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές αναρτώντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτήν τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email και/ή μιας εμφανούς ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν από την τελική ισχύ της αλλαγής και θα ενημερώσουμε την "ημερομηνία ισχύος" στην κορυφή της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου έχουν αποτελεσματικότητα όταν αναρτώνται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσω email: dataprotection@headleymedia.com

Επισκεπτόμενοι αυτήν τη σελίδα στον ιστότοπό μας: www.itcorporate.gr/ContactUs

Μέσω τηλεφώνου: +44 (0) 1932 564999

Με ταχυδρομείο: Headley Media Technology Division Ltd, Warwick House, 1 Claremont Lane, Esher, Surrey, KT10 9DP

Σχετικά με εμάς

Για να προστεθεί το περιεχόμενό σας στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Πόρων Τεχνολογίας, κάντε κλικ εδώ...

Διοικητική ομάδα

Gerry Rhoades-Brown

Διευθύνων σύμβουλος

gerry.rhoadesbrown@headleymedia.com

Freya Ward

Διευθύντρια πωλήσεων

freya.ward@headleymedia.com

Christian Hoelscher

Αντιπρόεδρος πωλήσεων DACH

christian.hoelscher@headleymedia.com

Maddie Penfold

Διευθυντής λογαριασμών

maddie.penfold@headleymedia.com

Laura Harwood

Ανώτερος υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

laura.harwood@headleymedia.com

Edith Barrett

Ανώτερος υπεύθυνος διαχείρισης λογαριασμών

edith.barrett@headleymedia.com